Verhuur van luxe vakantiewoningen aan de Côte d’Azur
Bel ons: +31 (0)88 2278466

Saint-Aygulf

Algemeen

De badplaats Saint Aygulf is gelegen aan de Middellandse zeekust met uitzicht op het Massif des Maures. Het is de ideale vakantiebestemming voor wie houdt van zon, zee, strand en heerlijk relaxen. Ook wandel- en fietsliefhebbers kunnen er hun hart ophalen.

De badplaats Saint-Aygulf

Saint Aygulf is een gezellige, kleine badplaats met een kleine jachthaven en hellende straatjes. Het heeft een dorps karakter en behoort tot de grotere gemeente Fréjus. U kunt er vele (water)sportactiviteiten ondernemen aan de langgerekte, rotsachtige kust. Ook is er een mooi zandstrand.

Iedere vrijdag vindt er in Saint-Aygulf een gezellige markt plaats. Er zijn diverse terrasjes waar u kunt genieten van een hapje en een drankje.

Houdt u van wandelen en fietsen? De natuur rondom Saint-Aygulf is prachtig. In het oosten van de plaats kunt heerlijke tochten maken door het natuurgebied ‘Les Etangs de Villepey’.

De omgeving van Saint-Aygulf

De mondaine badplaatsen Saint-Tropez en Cannes liggen op nog geen uur rijden van Saint Aygulf. U hoeft er niet ver te zoeken om de vele luxe jachten te bewonderen. Ook vindt u er diverse kleine restaurants waar u kunt genieten van heerlijke lokale lekkernijen. Bezoek ook eens Grimaud en La Garde Freinet. Beide plaatsjes beschikken over een kasteel met fraai uitzicht. Ze zijn gelegen in het Massif des Maures, een ruig en bergachtig landschap waar u ook heerlijk kunt wandelen. Pittoreske plaatsjes als Plan de la Tour en Draguignan mag u ook zeker niet missen tijdens een uitstapje vanuit Saint-Aygulf.

Accommodaties in Saint Aygulf

Uw vakantie in Saint Aygulf doorbrengen? Bekijk onze accommodaties in Saint Aygulf.