Verhuur van luxe vakantiewoningen aan de Côte d’Azur
Bel ons: +31 (0)88 2278466

Les Issambres

Algemeen

Les Issambres wordt ook wel ‘de poort naar de zee’ genoemd en is gelegen aan de golf van Saint-Tropez. Het rustige dorpje strekt zich uit langs 8 kilometer rots- en fijne zandstranden. Les Issambres is gelegen tussen de gezellige badplaatsen Sainte Maxime en Fréjus en bestaat voornamelijk uit een aaneenschakeling van prachtige villawijken. Het eigenlijke centrum is niet echt groot en centreert zich rond een gezellig dorpsplein waar diverse toeristische winkeltjes te vinden zijn. Het hart van Les Issambres wordt gevormd door Plage de San Peire en de mooie boulevard. Er zijn diverse gezellige restaurants en leuke strandtentjes.

Markten in Les Issambres

In Les Issambres kunt u verschillende markten bezoeken. In het hoogseizoen is er op de boulevard iedere avond een toeristische markt waar veel plaatselijke producten worden verkocht. Ook is er een wekelijkse brocante markt op de boulevard. Op het gezellige dorpsplein kunt u iedere maandag een kleine markt bezoeken.

Les Issambres
Les Issambres

Natuur rond Les Issambres

In de omgeving van Les Issambres vindt u het natuurgebied ‘les Petites Maures’. Dit is een prachtig en weids beschermd gebied met een groot aanbod van flora en fauna, waar u naar hartenlust kunt wandelen. U vindt er prachtige vergezichten over de heuvels en over de Middellandse zee.

Accommodaties in Les Issambres

Uw vakantie in Les Issambres doorbrengen? Bekijk al onze accommodaties in Les Issambres.