Verhuur van luxe vakantiewoningen aan de Côte d’Azur
Bel ons: +31 (0)88 2278466

Over ons

Bienvenue!

Hartelijk dank voor uw interesse in Villas d’Azur. Leuk dat u overweegt om een villa te huren via Villas d’Azur.

Specialist in verhuur

Al sinds 2008 houdt Villas d’Azur zich bezig met de verhuur van luxe villa’s en appartementen van 2 tot 12 personen in het Zuid-Franse departement Var aan de Côte d’Azur. Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen wij onszelf inmiddels een ware specialist noemen.

De vakantiewoningen die te huur worden aangeboden, beoordelen wij allemaal tijdens een bezoek. Enkel de mooiste villa’s tussen Fréjus en Saint Tropez en het achterland, worden door ons geselecteerd en aangeboden. Omdat wij alle appartementen en villa’s die wij verhuren persoonlijk kennen, kunnen wij u optimaal adviseren over locatie, uitzicht, inrichting en de aanwezige faciliteiten. Zo dragen wij eraan bij dat uw verwachtingen resulteren in een droomvakantie aan de Middellandse zee. Dus zoekt u een villa een plaatsen als Saint Raphaël, Fréjus, Saint Aygulf, Les Issambres, Sainte-Maxime, Grimaud, Port Grimaud, Cogolin en het achterland, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Tevens onderscheiden wij ons doordat onze medewerkers het hele jaar door in Sainte-Maxime aanwezig zijn om u van dienst te zijn bij aankomst en vertrek in uw vakantiewoning. Mocht u tijdens uw verblijf ondersteuning wensen dan kunnen wij u dat aanbieden of voor u regelen. Onze medewerkers spreken Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Uw wensen

Is het voor u lastig kiezen uit ons uitgebreide aanbod? Geef ons uw voorkeuren door en wij gaan voor u op zoek naar vakantiewoningen die aansluiten op uw wensen!

Geschiedenis

Sinds eind 2015 zijn de activiteiten van Immo Bastion d’Azur ondergebracht in drie nieuwe handelsnamen. Villasdazur.com is één van deze nieuwe handelsnamen van Immo Bastion d’Azur. Onze drie handelsnamen zijn:

  1. Villas d’Azur; verhuur van luxe vakantiewoningen aan de Cote d’Azur
  2. Bastion d’Azur; beheer, onderhoud en service van woningen aan de Cote d’Azur
  3. Immo d’Azur; aan- en verkoopbegeleiding van woningen aan de Cote d’Azur

Namens het team van Villasdazur, graag tot ziens aan de Côte d’Azur!

Joost Schwartz – Directeur Villas d’Azur